יום חמישי, 3 בספטמבר 2015

לאוהבי שניצל טבעול





אני מאוד אוהבת שניצלים ומוכנה לנסות סוגי שניצלים מסוגים שונים.
קיבלתי להתנסות בשניצלים של טבעול עם מתכון חדש משופר לסדרה של שניצל טבעול -




 שניצל תרד:






















שניצל ברוקולי:





















המרכיבים של שני סוגי השניצלים החדשים לקוחים מהמטבח הביתי - ירקות, קמח חיטה, פירורי לחם, חלבון ביצה,  בוגן חיטה, שמן קנולה ותבלינים.


לדברי אורי נתן מנהל פעילות טבעול בישראל המטרה של ההרחבה של שניצל טבעול "לבצע מהפך גם במוצרים שפונים לקהלים בוגרים יותר.
שיפור בערכים התזונתיים תוך שמירה על הטעם, העלינו את כמות התרד והברוקולי והפחתנו את כמות הנתרן".

מחיר לצרכן: 28.9 -32 ש"ח (מחיר נכון לתאריך 24.8.15)
משקל: 750 גרם
המשקל והמחיר הקמעונאי של המוצר נותרו ללא שינוי
כשרות: בעל"ז ורבנות מטה אשר.

אין תגובות: