יום שבת, 9 באפריל 2016

חג פסח עם סילאן גריל סילאן וחרוסת המתאימה לחג הקרב ובא



חג הפסח קרב ומגיע אלינו וההכנות בעיצומן חברת "תמר כנרת" החברה הוותיקה והמובילה בישראל לגידול תמרים וייצור סילאן מביאה לקראת חג הפסח 3 מוצרי תמר כנרת איכותיים שישדרגו את המנות ואת שולחן חג הפסח ומתאים לא רק לחגים גם לימים אחרים.

חרוסת, סילאן-גריל, סילאן טבעי 

חרוסת:

























בכל שולחן בסדר פסח מונח יחד עם צלחת הברכות חרוסת.
"חברת תמר כנרת" משיקה במיוחד לחג הפסח הקרב ובא חרוסת ביתית במתכון ייחודי.
החרוסת מכילה תמרים, תפוח עץ, אגוזים, יין אדום ותבלינים השילוב של כל המרכיבים יוצר מרקם נפלא וטעם עדין.
החרוסת בהכשר חתם סופר בני-ברק מהדרין, ללא חשש לקטניות
תכולת הצנצנת 250 גרם
מחיר מומלץ לצרכן: 12 ש"ח

ניתן למצוא מתכון לחרוסת עיראקית קלה להכנה באתר "תמר כנרת"
קישור למתכון: https://www.youtube.com/watch?v=2kigm22-mFM


סילאן גריל:

























רוטב סילאן- גריל מתאים לפיקניקים - לברביקיו המתאים בחופשת פסח וסילאן גריל מתאים גם לתבשילים בבית.
את רוטב סילאן-גריל ניתן להכין מרינדה ייחודית בטעם וארומה אשר ישדרג לנו את המנגל ב"מנגל שף"
הסילאן מגיע בבקבוק נוח לשימוש, בקבוק לחיץ וקל.
תכולת הבקבוק 350 גרם 
מחיר 16-18 ש"ח.


סילאן טבעי:

























הסילאן הטבעי שאנו מכירים סילאן תמרים אחד ממוצרי המזון הוותיקים במזרח התיכון אשר נחשב בשנים האחרונות יחסית לחדש אצלינו בישראל.
סילאן טבעי משמש כצריכת תחליף בריא וטעים לסוכר ולממתיקים אחרים, הסילאן משמש בבישול. 
מרקם שלו נוזלים, טעם מתוק יותר מדבש, טעמו עדין.
הסילאן מגיע ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר, מכיל סיבים תזונתיים, מינרלים רבים ואפס שומן המתאים מבחינה בריאותית ותזונתית.
הסילאן מגיע בבקבוק לחיץ וקל לשימוש
תכולתו 400 גרם
מחיר 20 ש"ח.

את הסילאן והחרוסת ניתן להשיג בכל רשתות המזון.

אני הכנתי מתכון מסילאן- גריל תבשיל מהיר וקל 

חזה עוף וקוביות מיני תפוחי אדמה ברוטב סילאן-גריל:



















מצרכים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לרצועות 
בצל חתוך לרצועות דקות
3-4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
רבע כוס סילאן גריל
2 כפות גדושות רוטב שום דבש לעוף של קנור
מלח פלפל
כף גדושה אבקת מרק בצל
כפית כורכום
פחות מכף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
בסיר סוטאג לחתוך את הבצל לטגן קלות להוסיף את רצועות חזה העוף לאחר שהחזה עוף עד שהחזה התבשל (צבע לבן), להוסיף את קוביות תפוחי אדמה טיגון קל להוסיף את התבלינים את הסילאן גריל ורוטב שום דבש מים רבע סיר לבשל חצי שעה לתאום תיבול ולתקן.

בתאבון 


אתר 'תמר כנרת' החדש: www.tamarkineret.co.il

אין תגובות: